Recent questions and answers in Tjera

+7 votes
3 answers
answered Sep 22 in Tjera by Suada.D Fillestar (1.2k points)   | 1.2k views
+7 votes
3 answers
Help get things started by asking a question.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. EvaPartin814

  100 pikë

 4. Surrealtudo41

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

16 në linjë
11 Antar dhe 5 mysafir
Vizitat sot : 3848
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232137
62 questions
118 answers
108 comments
2,139 users