Recent questions tagged Window

+3 votes
3 answers
asked Sep 30 in Informatike by daor (520 points)   | 351 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. LoveTarot573999

  100 pikë

 4. totalaptidão2

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

39 në linjë
16 Antar dhe 23 mysafir
Vizitat sot : 3973
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232262
62 questions
118 answers
108 comments
2,146 users