Recent questions tagged Web

+2 votes
1 answer
asked Nov 14 in Programim by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 52 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. totalaptidão2

  100 pikë

 4. OttesenHovmand5

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

30 në linjë
13 Antar dhe 17 mysafir
Vizitat sot : 3942
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232231
62 questions
118 answers
108 comments
2,145 users