Recent questions tagged Trajnime

+3 votes
2 answers
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. WrightMichael1

  100 pikë

 4. WaughWaugh8

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

26 në linjë
13 Antar dhe 13 mysafir
Vizitat sot : 4102
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232391
62 questions
118 answers
108 comments
2,153 users