Recent questions tagged Sondazh

+10 votes
0 answers
asked Sep 26 in Programim by Ermiri Fillestar (1.1k points)   | 1.1k views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. BernardMarcher8

  100 pikë

 4. Park13Madden

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

34 në linjë
14 Antar dhe 20 mysafir
Vizitat sot : 3989
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232278
62 questions
118 answers
108 comments
2,148 users