Recent questions tagged Program

+1 vote
0 answers
asked Oct 17 in Programim by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 31 views
+3 votes
3 answers
asked Sep 30 in Informatike by daor (520 points)   | 351 views
+4 votes
2 answers
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

14 në linjë
10 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3869
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232158
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users