Recent questions tagged Pc

+10 votes
3 answers
+10 votes
3 answers
asked Sep 4 in Informatike by Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 660 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. EvaPartin814

  100 pikë

 4. Surrealtudo41

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

19 në linjë
14 Antar dhe 5 mysafir
Vizitat sot : 3839
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232128
62 questions
118 answers
108 comments
2,139 users