Recent questions tagged Ngjyra

+2 votes
1 answer
asked Sep 30 in Informatike by daor (520 points)   | 416 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

15 në linjë
11 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3865
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232154
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users