Recent questions tagged Metode

+2 votes
3 answers
asked Oct 9 in Programim by Dragonfly (140 points)   | 76 views
+2 votes
2 answers
asked Sep 29 in Programim by samiri Specialist (4.9k points)   | 331 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. Park13Madden

  100 pikë

 4. LoveTarot573999

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

38 në linjë
16 Antar dhe 22 mysafir
Vizitat sot : 3978
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232267
62 questions
118 answers
108 comments
2,147 users