Recent questions tagged Applikacione

+7 votes
2 answers
asked Sep 22 in Informatike by Merita Fillestar (1.1k points)   | 548 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. WrightMichael1

  100 pikë

 4. WaughWaugh8

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

29 në linjë
14 Antar dhe 15 mysafir
Vizitat sot : 4068
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232357
62 questions
118 answers
108 comments
2,153 users