Recent questions tagged Android

+2 votes
2 answers
+5 votes
1 answer
+7 votes
2 answers
asked Sep 22 in Informatike by Merita Fillestar (1.1k points)   | 548 views
+8 votes
4 answers
+6 votes
2 answers
asked Aug 28 in Programim by ArditTr Fillestar (1.1k points)   | 46 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. totalaptidão2

  100 pikë

 4. OttesenHovmand5

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

35 në linjë
14 Antar dhe 21 mysafir
Vizitat sot : 3953
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232242
62 questions
118 answers
108 comments
2,145 users