Recent questions tagged Amazon

Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. OttesenHovmand5

  100 pikë

 4. Rating84Y04

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

28 në linjë
13 Antar dhe 15 mysafir
Vizitat sot : 3933
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232222
62 questions
118 answers
108 comments
2,144 users