Recent questions tagged Albania

Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. TopPsychics5992

  100 pikë

 4. BernardMarcher8

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

34 në linjë
17 Antar dhe 17 mysafir
Vizitat sot : 4008
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232297
62 questions
118 answers
108 comments
2,149 users