Recent questions

+1 vote
1 answer
asked Nov 24 in Programim by Ergi Berberi (560 points)   | 32 views
+2 votes
1 answer
+2 votes
1 answer
asked Nov 14 in Programim by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 52 views
+2 votes
2 answers
+1 vote
0 answers
asked Oct 17 in Programim by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 31 views
+2 votes
3 answers
asked Oct 9 in Programim by Dragonfly (140 points)   | 76 views
+2 votes
2 answers
asked Oct 2 in Informatike by Shyqe (180 points)   | 350 views
+3 votes
2 answers
+3 votes
3 answers
asked Sep 30 in Informatike by daor (520 points)   | 351 views
+2 votes
1 answer
asked Sep 30 in Informatike by daor (520 points)   | 416 views
0 votes
1 answer
asked Sep 30 in Informatike by daor (520 points)   | 198 views
+2 votes
2 answers
asked Sep 29 in Programim by samiri Specialist (4.9k points)   | 331 views
+1 vote
2 answers
+4 votes
2 answers
+4 votes
3 answers
asked Sep 28 in Informatike by Frenk (320 points)   | 372 views
+3 votes
1 answer
asked Sep 27 in Matematike by samiri Specialist (4.9k points)   | 1.1k views
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

15 në linjë
11 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3864
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232153
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users