Recent questions and answers in Informatike

+2 votes
1 answer
+2 votes
2 answers
answered Oct 5 in Informatike by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 350 views
+3 votes
3 answers
answered Oct 1 in Informatike by samiri Specialist (4.9k points)   | 351 views
+3 votes
2 answers
+2 votes
1 answer
answered Sep 30 in Informatike by samiri Specialist (4.9k points)   | 416 views
0 votes
1 answer
answered Sep 30 in Informatike by samiri Specialist (4.9k points)   | 198 views
+1 vote
2 answers
+4 votes
3 answers
answered Sep 28 in Informatike by techalb Specialist (3.3k points)   | 372 views
+4 votes
2 answers
+4 votes
2 answers
answered Sep 27 in Informatike by Ermiri Fillestar (1.1k points)   | 478 views
+7 votes
2 answers
+6 votes
2 answers
+6 votes
3 answers
+10 votes
3 answers
+11 votes
3 answers
+9 votes
3 answers
answered Sep 6 in Informatike by AltinBegallari (960 points)   | 440 views
+7 votes
3 answers
+7 votes
2 answers
answered Aug 28 in Informatike by Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 58 views
To see more, click for all the questions in this category.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. Park13Madden

  100 pikë

 4. LoveTarot573999

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

36 në linjë
15 Antar dhe 21 mysafir
Vizitat sot : 3984
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232273
62 questions
118 answers
108 comments
2,147 users