+1 vote
32 views

http://pako.al/stackoverflow.al/user/Ergi Berberi
jane llogarite tone ne ky web e gjeta rastesisht

asked in Programim by (560 points)   | 32 views

1 Answer

0 votes

Shume faleminderit egi. por eshte webi yne dhe po bejme testime. brenda javes do rregullohet dhe shume shpejt do vim dhe ne playstore me nje app android. Ju falenderojme

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. besttranscod

  100 pikë

 4. Storm19Mcguire

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

18 në linjë
9 Antar dhe 9 mysafir
Vizitat sot : 4292
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232581
62 questions
118 answers
108 comments
2,155 users