+1 vote
31 views

Ushtrimi per gjetjen e siperfaqes dhe perimetrit te drejtkendshit ne cpp

  #include <iostream>
using namespace std;
int main () {
	int sip, per;
	int gjeresi = 5;
	int gjatesi = 3;	
	 sip= gjeresi * gjatesi;
	 per= 2*(gjeresi+gjatesi);	
	cout<<"Siperfaqja eshte"<<sip<<endl;
	cout<<"Perimetri eshte"<<per<<endl;	
	system ("PAUSE");
	return 0;
}
asked in Programim by Mjeshtër (6.3k points)   | 31 views

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

14 në linjë
10 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3870
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232159
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users