+2 votes
72 views

Prsh jam fillestar ne programim me pak njohuri ne C dhe JavaScript. Desha te konsultohem me ju se cilat jane burimet me te mire per te mesuar Java-n, mundesisht na eksperiencat e juaja

asked in Programim by (140 points)   | 72 views

3 Answers

0 votes

Pershendetje, ajo cka sygjerojn expertet eshte te nisesh leksionet tek tutorialpoint dhe me pas te shofesh ne youtube videot e thenewboston .

suksese

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
0 votes

Ckemi shok ! Unë personalisht kam filluar me një libër të Java's, dhe do te ta sygjeroja edhe ty. Une e kam në pdf, keshtu qe me kontakto ne samirmmaliqi@gmail.com nëse je i interesuar. Nuk e shes, e ke free.
Gjithe te mirat !

answered by Specialist (4.9k points)  
0 votes

Prsh, un per vete bazat e programimit (perfishire java) i kam marre ne universitet..
Por aq sa kam mesuar per 2 vite ne universitet, mund ti mesosh per 1-2 muaj vete online (nqs perkushtohesh cdo dit).
Shume persona rekomandojne libra, por mua per vete me terheqin me shume videot online.
Per bazen teorike te sugjeroj javatpoint (leksione) dhe per pjesen praktike udemy.com .
Mundohu te qendrosh sa me larg youtube, ka shume fillestare qe mund te te japin zgjidhje per nje problem qe ke hasur, por nuk japin shpjegimin e duhur, dhe shpesh here e zgjidhin ne "menyren e gabuar".
Tek udemy ke kurse te plota (per fillestaret ka shume kurse free) dhe merr informacion te plote, dhe jo gjysma qe te bejn lemsh si ne youtube..
Perjashtim bejne ato kanale ne youtube te cilat postojne 'kurse' me video shpjeguese ne seri (+20 video ne nje teme).

Suksese!

answered by (140 points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. WhiteAxelsen30

  100 pikë

 4. RosenbergGravesen8

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

6 në linjë
3 Antar dhe 3 mysafir
Vizitat sot : 1114
Vizitat e djeshme : 949
Të gjitha Vizitat : 207909
62 questions
118 answers
107 comments
334 users