+2 votes
350 views

Kam domain dhe duhet te shtoj nje website te dyte?

asked in Informatike by (180 points)   | 350 views

2 Answers

0 votes
Best answer

Ne cPanel te hostit tuaj duhet te shofesh per Subdomain dhe pasi klikon aty duhet te zgjedhesh domainin prind qe do te mbash dhe shkruan subdomainin qe deshirom te krijosh. Eshte shume e leht. Gjithsesi ne varesi te webhostit qe mund te kesh, cPanel ndryshon pamjen. Kerko ne google how to add subdomain in X cPanel ( X eshte emri i kompanise se hostit qe ju keni blere). Shpresoj te keni kuptuar.

techalb

answered by Specialist (3.3k points)  
0 votes

Linku youtube

Suksese

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

15 në linjë
10 Antar dhe 5 mysafir
Vizitat sot : 3892
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232181
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users