+3 votes
730 views

prsh. jam e interesuar per kurse/trajnime ne fushen e programimit. ka dikush ketu ndonje experienc ne ndonje qender kursesh ku te msoj bazat ne gjuhe programimi

asked in Informatike by Fillestar (1.2k points)   | 730 views

2 Answers

+2 votes
Best answer

Ne Durres vec 1 eshte per kurse programimi. vendi mire per te marre bazat
www.smartcenterdr.com

answered by Fillestar (1.1k points)  
selected by
0 votes

gjuhe te huaja ka plot ne durres. ndersa kurse informatike gjen vetem ne Smart Center dhe nrm me cmime Durresi :))

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. totalaptidão2

  100 pikë

 4. OttesenHovmand5

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

29 në linjë
14 Antar dhe 15 mysafir
Vizitat sot : 3936
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232225
62 questions
118 answers
108 comments
2,145 users