+2 votes
416 views

a mujtna me ja ndrru ngjyren tekstit te netbeans si te sublime text qe osht i zi?

asked in Informatike by (520 points)   | 416 views

1 Answer

+3 votes
Best answer

Lart tek shiriti, e ke opsionin Tools | Options | Fonts & Colors .
Aty mundesh me gjete edhe madhesine dhe tipin e shkronjave, edhe ngjyren.

answered by Specialist (4.9k points)  
selected by
Haha ! Kenaqesi :-) !
i kahit je ?
Nuk asht ky websajt per ksi gjanash ;)
webi eshte ne hapat e pare. kontriboni dhe ne disa vite ky web do jet me teper sesa kaq. urojm qe cdo pyetje te marri pergjigje sa me shpejt dhe sakt.
Unë thjesht u përgjigja i nderuar, kerkoj falje !
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. EvaPartin814

  100 pikë

 4. Surrealtudo41

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

16 në linjë
11 Antar dhe 5 mysafir
Vizitat sot : 3844
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232133
62 questions
118 answers
108 comments
2,139 users