0 votes
198 views

Kejt pe boj taman ama masi pe instaloj po ma qet ni error "This app can't run on your PC"
qysh muj me ja bo qe mem funksjonu?

asked in Informatike by (520 points)   | 198 views
ose ka mundsi qe e kom kompjuterin e vjeter ndashta mu ka lodh?

1 Answer

+1 vote
Best answer

Sistemi yt eshte 32 bit, ky eshte problemi. Me sa di une Eclipse e ka vetem per 64-bit, po ta kisha rekomandu fort me e shkarku Netbeans, per shkak te perdorimit shume me te lehte, por edhe mundesise per me u shkarku ne sistem 32-bit. Pra shko >https://netbeans.org/downloads/ - ketu, edhe kliko

download i cili eshte free 95 MB

Ne netbeans e ke edhe drag&drop te gatshme per swing dhe awt, pa pas nevoje me i integru pastaj si ne Eclipse.

answered by Specialist (4.9k points)  
selected by
aha domethon kompjuteri jem si paska fajet tash veq me downlodu qat netbeansin apo
Hahahah ! Mjaft te mire e ke kompjuterin. Vetem ndiq udhezimet ;) !
oo faleminder shok shum. Jom tu e mar netbensin faleminder shum
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. TopPsychics5992

  100 pikë

 4. BernardMarcher8

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

35 në linjë
18 Antar dhe 17 mysafir
Vizitat sot : 4004
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232293
62 questions
118 answers
108 comments
2,149 users