+1 vote
515 views
asked in Informatike by (320 points)   | 515 views

2 Answers

+1 vote
answered by Fillestar (1.2k points)  
0 votes

wondershare pdf element pro

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

13 në linjë
9 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3879
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232168
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users