+1 vote
514 views
asked in Informatike by (320 points)   | 514 views

2 Answers

+1 vote
answered by Fillestar (1.2k points)  
0 votes

wondershare pdf element pro

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. WhiteAxelsen30

  100 pikë

 4. RosenbergGravesen8

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

7 në linjë
4 Antar dhe 3 mysafir
Vizitat sot : 1104
Vizitat e djeshme : 949
Të gjitha Vizitat : 207899
62 questions
118 answers
107 comments
334 users