+4 votes
476 views

Pak hajgare :p :-)

asked in Programim by Specialist (4.9k points)   | 476 views
ska hajgare ktu dost

2 Answers

+1 vote
Best answer

int gjumi=4;
gjumi2= gjumi*2;
Cout<<gjumi2;
Return 0;
}

Them se e qellova haha

answered by Fillestar (1.1k points)  
selected by
0 votes

Beje Oren gjysem ore ..per 8 ore ben 4 ore

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
ose me ja integru edhe 1 bateri orës :p
ose fli 1 sy hap 1 mbyll
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

14 në linjë
10 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3885
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232174
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users