+4 votes
372 views
asked in Informatike by (320 points)   | 372 views

3 Answers

+2 votes

Hapi 1.Vendosni Usb ne pc
Hapi 2. Klikoni me te djathen e mousit mbi USB dhe me pas shkoni tek Properties dhe klikoni Security.
Hapi 3. Klikoni Edit dhe vendosni passwordin e administratorin .Me pas selektoni emrin tuaj tek Groups and Usernames , me pas kliko butonin Allow se bashku me Full and Write tek Permission for Authenticated Users.
Hapi 4. Klikoni Apply dhe me pas OK.

Tashme mund ti aksesoni Filet e enkriptuara

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
https://1337x.to/torrent/306429/Autorun-Virus-Remover-v3-1-build-0422-incl-Keygen-LAXiTY/  nese usb  ka virus apo del bosh . instalo kete program dhe i heq programi direkt viruset.
+1 vote

Nese behet fjale per usb qe del pa te dhena ose me nje shortcut te zbehte, kjo eshte zgjidhja me e mire duke perdorur CMD:

Pra ta kesh me te qarte:
1. Ne fillim kalon tek Disk Part i USB: (ne rastin ne foto eshte > g:)
2. Shkruaj rrjeshtin e fundit:

 G:\> attrib -r -a -s -h *.* (kliko Enter)

Tani besoj cdo gje eshte ne rregull. :) #techalb

answered by Specialist (3.3k points)  
–1 vote

Ose ky programi me torrent. (Shkarko Ketu)
Quhet EASEUS DATA RECOVERY , shif ne youtube sesi ta perdoresh per problemin qe ti ke

answered by Fillestar (1.3k points)  
Po nese imazhet e rikuperuara jane te demtuara me del windows nuk e suporton kete format?
ndryshoj formatin . psh nese file qe te vjen nuk e hap asnje program.. bej rename duke shtuar keto prapashtesa: .png  ose .jpg    Dhe provo ti hapesh me paint
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. besttranscod

  100 pikë

 4. Storm19Mcguire

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

17 në linjë
8 Antar dhe 9 mysafir
Vizitat sot : 4287
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232576
62 questions
118 answers
108 comments
2,155 users