+10 votes
589 views

opsionet:
57 (8 votes, 80%)
55 (1 vote, 10%)
58 (1 vote, 10%)
64 (0 votes)
asked in Programim by Specialist (4.9k points)   | 589 views
sikur sme del asnje nga kto... me del 52
është algoritëm i testuar.

1 Answer

0 votes

57 sigurisht

answered by Specialist (3.3k points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

13 në linjë
9 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3877
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232166
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users