+4 votes
775 views

Telf samsung , si mund ti bej kto me whats up . Di ndonjeri naj menyre apo program

asked in Informatike by (480 points)   | 775 views
GbWhatsapp apk

2 Answers

+1 vote
Best answer

Ka disa menyra por do qe teli yt te ket root. Menyra me e thjesht eshte te instalosh: GbWhatsapp ose Whatsapp Plus nga google

Nese si gjen dot shkarkoji nga kto 2 site:
www.apkgalaxy.top
www.apkmb.com

Per cdo pyetje mund ta shtoni ne koment

answered by Mjeshtër (6.3k points)  
selected by
Super, shume faleminderit
0 votes

Menyra qe ti besh te gjitha ato eshte fik internetin. Hape vec 2 sec sa te ikin sms dhe kaq

answered by Fillestar (1.2k points)  
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. EvaPartin814

  100 pikë

 4. Surrealtudo41

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

17 në linjë
12 Antar dhe 5 mysafir
Vizitat sot : 3843
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232132
62 questions
118 answers
108 comments
2,139 users