+10 votes
1.1k views
opsionet:
C/C++ (7 votes, 16%)
Java (14 votes, 31%)
C# (4 votes, 9%)
Ruby (3 votes, 7%)
Python (6 votes, 13%)
Javascript (8 votes, 18%)
Haskell (3 votes, 7%)
asked in Programim by Fillestar (1.1k points)   | 1.1k views

Golang , Kotlin

Une mendoj se ne list duhet te jet edhe PHP si gjuha ma e perdorun per Web Developement.

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. Maher65Hahn

  100 pikë

 4. PhonePsychic081999

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

17 në linjë
10 Antar dhe 7 mysafir
Vizitat sot : 4304
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232593
62 questions
118 answers
108 comments
2,157 users