Recent questions and answers

+2 votes
3 answers
answered Nov 25 in Programim by Amarildo (140 points)   | 76 views
+1 vote
1 answer
answered Nov 24 in Programim by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 32 views
+2 votes
1 answer
+2 votes
1 answer
+1 vote
0 answers
asked Oct 17 in Programim by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 31 views
+2 votes
2 answers
answered Oct 5 in Informatike by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 350 views
+3 votes
3 answers
answered Oct 1 in Informatike by samiri Specialist (4.9k points)   | 351 views
+3 votes
2 answers
+2 votes
1 answer
answered Sep 30 in Informatike by samiri Specialist (4.9k points)   | 416 views
0 votes
1 answer
answered Sep 30 in Informatike by samiri Specialist (4.9k points)   | 198 views
+2 votes
2 answers
answered Sep 30 in Programim by Administratori Mjeshtër (6.3k points)   | 331 views
+8 votes
4 answers
+1 vote
2 answers
+4 votes
2 answers
+4 votes
3 answers
answered Sep 28 in Informatike by techalb Specialist (3.3k points)   | 372 views
+4 votes
2 answers
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në StackOverFlow Albania, ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. redian.copa

  140 pikë

 2. HyGert Metallari

  140 pikë

 3. GiftedPsychics717888

  100 pikë

 4. EvaPartin814

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

13 në linjë
9 Antar dhe 4 mysafir
Vizitat sot : 3875
Vizitat e djeshme : 5789
Të gjitha Vizitat : 232164
62 questions
118 answers
108 comments
2,140 users